Ное172012

1111
Графитите одамна не се само име напишано на ѕид со два спреја, туку многу повеќе. Во денешно време тие се дел од секој урбан град, од секое маало, или од цела една зграда. Навистина ми беше тешко од преку 5000 фотографии со графити собрани преку целава година да одвојам, но морав да селектирам во една „помала“ колекција од топ 100. Наредната тура ќе биде од македонски графити цртачи и уметници.

91982c6d9dafbe266201fe4ce53388fd

28780885089646794_tDkMbvAr_c

28780885089646796_Y3pwIvMS_c

28780885089646797_AYYzM1SR_c

28780885089646801_GKLtEX46_c

28780885089652607_yNcMlaIG_c

28780885090068761_hF962iMk_c

28780885090068763_7cmPg5ef_c

28780885090174000_dCb7GA45_c

28780885090174001_WASDeozX_c

46161964900513137_OudUCyDF_c

72620612711622163_P0btdIte_c

79868593361189019_0dqEPlTL_c

126030489542060856_uQE1cbfV_c

133911788889623024_pUSn4j4j_c

189432728047717272_PXA0WP7K_c

260786634642468340_SEvLBCOg_c

475763148104708108_7bYU1qHb_c

amazing-street-graffiti-art

awesome-street-art-640x426

big_graffiti

cars

cloud

coco

colors

cool-murals

cool_mural

crazy_mural

face2

face_murals

guardian

guy

hot-chicks-lip-biting-graffit-art-wall

interactive-street-art-7

italy

lustik

Madureira-animal-warrior-battle-street-art-graffiti

man

pixel

poland1

poland

smug-lowrider-liverpool-street-art-graffiti

street-art-artist-smug

street-art-graffiti-over-objects

street-art-murals-2

street-art-murals-6

street-art-murals-7

street-art-murals-8

street-art-murals-10

street-art-murals-11

street-art-murals-17

street-art-murals-18

street-art-murals-19

street-art-murals-23

street-art-murals-27

street-art-murals-29

street-art-murals-31

street-art-murals-32

street-art-murals-34

street-art-murals-35

street-art-murals-36

street-art-murals-37

street-art-murals-38

super

the-face-mural

thompson

trazo

tumblr_mbdlwkbTer1r13l3bo1_500

zombie

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons