Јул192012

11cerealbox_04
Ја продолжуваме серијата на добри и креативни пакувања. Овојпат тоа се пакувањата на житарки, мусли, цереалии како сакате, кои сигурно често се дел од вашиот појадок.

cerealbox_02

cerealbox_03

cerealbox_04

cerealbox_05

cerealbox_07

cerealbox_08

cerealbox_10

cerealbox_11

cerealbox_14

cerealbox_15

cerealbox_17

cerealbox_19

cerealbox_22

cerealbox_24

cerealbox_26

cerealbox_27

cerealbox_28

cerealbox_29

cerealbox_30

cerealbox_31

cerealbox_34

cerealbox_36

cerealbox_39

cerealbox_40

cerealbox_41

cerealbox_42

cerealbox_43

cerealbox_45

И за крај неколку наши, поточно пакувањата на Vitalia

Vitalia-granola-945x516

Vitalia-Light-Muesli-945x516

Vitalia-muesli-bars-6in1-945x516

Vitalia-muesli-variety-pack-945x516

Vitalia-SoVita-soy-drink-powder-945x516

red

коментари (2)add comment

Стојмир said:

0
...
Супер избор!
(само српскиот збор 'житарици' јас би го превел во житарки)
јули 23, 2012

janev said:

0
...
Фала Стојмир, забелешка на место и корегирано smilies/smiley.gif
јули 23, 2012

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons