Јул042012

111
Џо Фентон e илустратор од Лондон, и она што го прави е вистинска уметност. Тој црта исклучиво со молив во комбинација со тенки фломастери, на лист хартија, исклучиво закачен на ѕид .т.е цело време стои додека црта. Освен прецизноста Џо посветува најмногу време на детаљите и сенчањето. А колку е тоа време никој не може да претпостави. Сите илустрации имаат детална длабочина што излгеда толку реално.  Како и да, уживајте во колекцијата на негови одбрани дела.

002-amazing-illustrations-joe-fenton

003-amazing-illustrations-joe-fenton

005-amazing-illustrations-joe-fenton

006-amazing-illustrations-joe-fenton

007-amazing-illustrations-joe-fenton

008-amazing-illustrations-joe-fenton

009-amazing-illustrations-joe-fenton

010-amazing-illustrations-joe-fenton

011-amazing-illustrations-joe-fenton

012-amazing-illustrations-joe-fenton

013-amazing-illustrations-joe-fenton

014-amazing-illustrations-joe-fenton

016-amazing-illustrations-joe-fenton

018-amazing-illustrations-joe-fenton

019-amazing-illustrations-joe-fenton

020-amazing-illustrations-joe-fenton

021-amazing-illustrations-joe-fenton

024-amazing-illustrations-joe-fenton

025-amazing-illustrations-joe-fenton

030-amazing-illustrations-joe-fenton

032-amazing-illustrations-joe-fenton

034-amazing-illustrations-joe-fenton

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons