Апр232012
pr1

Понекогаш во недостиг на инспирација ги прегледуваме ретро рекламите, во 60-тите и 70-тите години на минатиот век. Дури и денес голем дел од големите брендови го бираат овој ретро стил. На прв поглед се издвојува самиот лејаут, текстурата, комбинацијата на бои и користените фонтови. Погледнете 50 од најдобрите.

57

58

60

97

128

137

147

167

177

187

197

207

227

236

246

256

266

276

286

296

306

325

335

353

362

371

381

391

401

417

421

431

441

481

491

501

511

521

531

541

551

561

611

631

641

1111

2112

3110

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons