Фев202012

pr
Сигурно како дизајнери си имате своја тетратка (или повеќе) каде си скечирате. Секоја идеја, концепт најдобро прво се развива со молив и хартија. Иако за многумина моливот како техника е едноличен, тоа не важи за примерите во овој пост. Нацртани до најситни детаљи, и перфектно сенчање. За најголем број од нив ќе се запрашате како е ова можно. Ниту еден од цртежите не е правен со дополнителни фотошоп или било какви ефекти, и сите се рачно изработени, без помош од машина, иако наликуваат на фотографии. Уживајте и споделете :)

 

01

02

03

05

06

07

08

09

10

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons