Авг262011

Неверојатно добри графити

PRVAwall-painting-design-inspiration-48-500x375
Пишувањето и боењето на ѕидовите е праисториска човекова особина која продолжила до денес :) Денес тоа се нарекува графити. Оваа улична уметност го привлекува вниманието на секој минувач покрај ѕид или зграда, посебно ако се ремек дела како овие во продолжение.

Авг152011

Креативни календари

PRVA33.calendar-design
Еден од начините за промоција на вашата компанија е преку календари. Да, знам дека за нашиве компании е премногу рано за тоа, но странските клиенти веќе размислуваат за календари за наредната година. Бараат уникатни дизајни, големи количини, знаат дека за сето тоа треба време и затоа не оставаат ништо на случајноста, и во никој случај пет до дванаесет за било која работа. Погледнете дел од најдобрите дизајни на календари.

 
Авг042011

Креативни реклами (август)

prvaprva
Нов месец, нови креативни реклами, 50 на број, но и некои постари кои вредат да се потсетиме.

 
Јул202011

20 одлични пакувања на сладолед

prva
Еден од омилените ладни десерти преку лето на сите е сигурно сладоледот. Освен цената, која сега нема да ја разгледуваме, пресудно при изборот, посебно на некој нов сладолед кој не сте го пробале, е и самото пакување, поточно привлечниот дизајн. Само за вас 20 одлични пакувања на сладолед. Ако знаете некој да се продава на наш пазар слободно споделете :)

 
Јун012011

Креативни маркетинг кампањи (јуни)

38
Почеток на нов месец и време за нова тура на креативни реклами. Овојпат креативни маркетинг кампањи и концепти на најпознатите маркетинг агенции во светот и тоа вкупно 50 на број.

 

Страница 10 од 22

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons