Дек032012

Креативни реклами (декември)

112
На ред дојдоа и тазе креативни принтови и реклами, последни за оваа година. Уживајте и споделете.

Ное172012

100 најдобри графити за 2012

1111
Графитите одамна не се само име напишано на ѕид со два спреја, туку многу повеќе. Во денешно време тие се дел од секој урбан град, од секое маало, или од цела една зграда. Навистина ми беше тешко од преку 5000 фотографии со графити собрани преку целава година да одвојам, но морав да селектирам во една „помала“ колекција од топ 100. Наредната тура ќе биде од македонски графити цртачи и уметници.

 
Ное012012

60 креативни реклами (ноември)

111
Одбрани најдобрите креативни принт реклами за овој месец. Уживајте и споделете.

 
Сеп032012

Креативен (герила) маркетинг

111
Нов месец, време за нови креативни дизајн решенија. Овојпат тоа се дел од најдобрите герила маркетинг.

 

Страница 5 од 22

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons