Мар042011

PRVAArtAttack
Во веб дизајнот се повеќе се избегнуваат стандардните непишани правила за мени, навигација, содржина, распоред, фонтови, класичните елементи и сл. Се повеќе, баре таму каде што дозволува темата, дизајнот е уникатен до тој степен што изгледа како нацртано со слободна рака на лист хартија. Со тоа не се додава нешто свое и уникатно на вашето онлајн присуство. На повеќе погледнете 10 одлично дизајнирани веб страни.

ArtAttack

DodoCase

InterlinkConference

Kino

Panoetic

SandaliasXTR

ShawnJohnston

SVN2FTP

JeugdraadBrakel

Kesten

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons