Ное092010

twitterart
Знаеме дека Твитер е ограничен на 140 букви и знаци и затоа многу употребуваме скратеници, симболи и сл. Правилна комбинација од сите карактери може да биде вистинско ремек дело, ASCII ремек дело. ASCII (се изговара „ески“) е скратено од American Standard Code for Information Interchange. ASCII го користат повеќето од денешната напредна комуникациона и ИТ технологија.
Обично ваквите твитови го привлекуваат вниманието бидејќи не се типичен текст, на повеќе дел од најдобрите, а многу повеќе можете да најдете и секако копирате или ретвитнете со хаштаговите #140art и #TwitterArt

Screen-shot-2010-09-14-at-2.21.29-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.21.33-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.21.36-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.21.40-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.21.43-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.21.46-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.21.48-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.21.57-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.00-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.03-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.14-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.17-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.20-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.23-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.26-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.29-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.35-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.41-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-2.22.53-PM

Screen-shot-2010-09-14-at-3.05

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons