Јун082010

tee_prva
Секој дизајнер без разлика дали е графички или веб, мора во својата колекција од маици да има барем една омилена поврзана со дизајнот или компјутерите воопшто. Многу често дизајнерите сами си дизајнираат свои илустрации специјално за маици, од едноставни типографски мотиви до поселожени апликативни содржини. Во продолжение направив прилог од 20 маици кои сум убеден секој дизајнер би сакал да ги има. Примерите и идеите ги имате, па што чекате Smile

 

Graphic-Designer-T-Shirts-4

1

Graphic-Designer-T-Shirts-6

Graphic-Designer-T-Shirts-13

Graphic-Designer-T-Shirts-14

Graphic-Designer-T-Shirts-15

Graphic-Designer-T-Shirts-16

Graphic-Designer-T-Shirts-17

Graphic-Designer-T-Shirts-18

Graphic-Designer-T-Shirts-21

Graphic-Designer-T-Shirts-25

wddtshirt4

wddtshirt12

wddtshirt13

wddtshirt15

wddtshirt16

wddtshirt21

wddtshirt34

wddtshirt46

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons