Јан282011

PRVAdb1953c9
Кит Велш го започнал овој неверојатен проект на почетокот на 2010та, а негова цел било секој ден да дизајнира по една маица, значи вкупно 365 маици. Се започнало од обична опклада, за крај да заврши како успешна мисија која деновиве ја гледаме. Карактеристично е тоа што сите маици се „црно-бели“, односно бојата на маицата е црна или бела, се со цел до полн сјај да дојде дизајнот т.е. апликацијата. Од типографски, со животни, комични, саркастични...едно за сите е што се едноставни, а сепак оставаат голем впечаток. За наредните негови луди идеи и проекти следете го на Твитер. На повеќе се само дел од најдобрите.

1ed4cd8e

3bf386be

4a1aac99

4b13da01

4bf1f117

4cba7555

6acbc673

6bcf7bef

8c95ae6e

24b947c2

24d6a253

28bd2ff3

66a6368c

76f5a104

77f70f29

89fa7e2e

122a557e

169dd167

265bde4d

271ede0c

712b4b92

920e7062

57570be3

7918366a

a0bc47fd

adf98fa4

b8dfd6cb

bde31b07

bf6f015c

c55bd5ca

d4183452

e4f2dcfe

e35b5195

ef345b5e

f58cf53d

f6390a5c

fa79c227

коментари (1)add comment

Filip said:

0
...
Extra t-shirts
октомври 12, 2014

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons