Ное292010

PRVAtypography_tshirt_31
Денес за вас најдобрите типографски маици. За сите типо гикови вљубеници во буквите, знаците и нивно едитирање. Сигурно ќе бидете добиете инспирација да си направите своја.

typography_tshirt_1

typography_tshirt_2

typography_tshirt_4

typography_tshirt_7

typography_tshirt_8

typography_tshirt_10

typography_tshirt_11

typography_tshirt_12

typography_tshirt_13

typography_tshirt_14

typography_tshirt_16

typography_tshirt_17

typography_tshirt_18

typography_tshirt_20

typography_tshirt_22

typography_tshirt_23

typography_tshirt_24

typography_tshirt_25

typography_tshirt_26

typography_tshirt_27

typography_tshirt_28

typography_tshirt_29

typography_tshirt_30

typography_tshirt_31

За крај последната моја TTT (Twitter Typo Tee) Laughing

photo-2

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons