Окт222010

PRVAgamer-evolution
Покрај сите маици за дизајнери, за гикови...на ред дојдоа гејмерите. Селектирав само мала колекција на дел од нив. Некогашните легендарни аркадни нинтендо игри никогаш не излегуваат од мода :)

black-mage

classically-trained

crest-of-hyrule

energy-drink

fallen-gamepad

grow-up

halo-teabag

id-hit-that

iron-fist-gym

its-dangerous

left-the-house

mega-mistake

money-power-woman

mushroom-dealer

power-up-pyramid

roll-out

the-daily-grind

troopas

weapon-of-choice

wiicked

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons