Авг182010

PRVA
Ако сте графички дизајнер, веб дизајнер, програмер, ИТ администратор...сигурно во својата колекција од маици имате неколку омилени кои ве претставува баш вас и вашата професија на еден хумористичен начин. За некои добивате и коментари во стилот „А што ти значи тоа на маицата“ или така нешто :) Баш затоа за вас, посебно за веб дизајнерите избрав најинтересни маици преку 20, и не само тоа, сите се типографски, што значи лесно може да си направите иста или слична.

 

2.web-designer-t-shirts

3.web-designer-t-shirts

4.web-designer-t-shirts

5.web-designer-t-shirts

6.web-designer-t-shirts

7.web-designer-t-shirts

9.web-designer-t-shirts

10.web-designer-t-shirts

12.webdesigner-t-shirts

15.web-designer-t-shirts

16.web-designer-t-shirts

17.web-designer-t-shirts

19.web-designer-t-shirts

20.web-designer-t-shirts

22.web-designer-t-shirts

24.web-designer-t-shirts

25.web-designer-t-shirts

28.web-designer-t-shirts

30.web-designer-t-shirts

31.web-designer-t-shirts

35.web-designer-t-shirts

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons