Јул162010

tee_prva
Досега во неколку статии се обидов да ви прикажам одлично дизајнирани маици. Заради поголемата посетеност токму на тие постови решив и денес да ви преставам нешто слично, а сепак јас сум убеден до сега невидено. Тука нема експлозија од бои и ефекти, тука нема посебни техники на штампање врз текстил, има една боја, принтани на една страна...а сепак уникатни, како впрочем и се што доаѓа од Јапонија. Сега врвките на патиките може да ги врзувате и на вашата маица. Погледнете

 

thumbs_02

thumbs_03

thumbs_04

thumbs_05

thumbs_06

thumbs_07

thumbs_09

thumbs_10

thumbs_11

thumbs_12

thumbs_13

thumbs_14

thumbs_15

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons