Ное262014

1111
Миклос Кис е графички дизајнер од Будимпешта кој освен со дизајн и логоа е и архитект по вокација. Неговите логоа имаат добивано многу награди и се дел од многу колекции. Најчесто дизајнира минимал логоа, скоро секогаш типографски, и во последно време најголем дел се рачно цртани. На повеќе избор на најдобрите, преку 40.

typographic-logos-kissmiklos-1

typographic-logos-kissmiklos-2

typographic-logos-kissmiklos-3

typographic-logos-kissmiklos-4

typographic-logos-kissmiklos-5

typographic-logos-kissmiklos-6

typographic-logos-kissmiklos-7

typographic-logos-kissmiklos-8

typographic-logos-kissmiklos-9

typographic-logos-kissmiklos-10

typographic-logos-kissmiklos-11

typographic-logos-kissmiklos-12

typographic-logos-kissmiklos-13

typographic-logos-kissmiklos-14

typographic-logos-kissmiklos-15

typographic-logos-kissmiklos-16

typographic-logos-kissmiklos-17

typographic-logos-kissmiklos-18

typographic-logos-kissmiklos-19

typographic-logos-kissmiklos-20

typographic-logos-kissmiklos-21

typographic-logos-kissmiklos-22

typographic-logos-kissmiklos-23

typographic-logos-kissmiklos-24

typographic-logos-kissmiklos-25

typographic-logos-kissmiklos-26

typographic-logos-kissmiklos-27

typographic-logos-kissmiklos-28

typographic-logos-kissmiklos-29

typographic-logos-kissmiklos-30

typographic-logos-kissmiklos-31

typographic-logos-kissmiklos-32

typographic-logos-kissmiklos-33

typographic-logos-kissmiklos-34

typographic-logos-kissmiklos-35

typographic-logos-kissmiklos-36

typographic-logos-kissmiklos-37

typographic-logos-kissmiklos-38

typographic-logos-kissmiklos-39

typographic-logos-kissmiklos-40

typographic-logos-kissmiklos-41

typographic-logos-kissmiklos-42

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons