Мар102014
gif_logo_cover

Иако логоата по дифолт се статични, без разлика дали се на веб страна или некој производ, сепак креативно лого доколку се анимира добро добива сосем нов карактер. Токму тоа го прави ION, фриленсер од Шпанија со специјалност во видео продукцијата, кој на логоата само во гиф формат им дава посебна хипнотизирачка динамика.

96

333

A

Allea

Aperture-2

C

Clock

Cube

K

M-2

P

Pentagon

S

sphere

sphere2

star

star2

t

Z

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons