Сеп032010

PRVA_3d_logo
Иако не сум голем фан на 3Д елементите воопшто, посебно на 3Д логоата, сепак тоа е понекогаш токму она што најмногу одговара или е едноставно желба на клиентот. Три димензионалните логоа мора да се согласам изгледаат поатрактивно на прв поглед за повеќето од нас. Меѓутоа не секогаш се лесно применливи за сите медиуми. Одлично може да се вклопат на веб, или за некоја анимација, но за принт или како реклама во весник може да изгледаат многу лошо најмногу поради неквалитетниот принт на сите тие ефекти кои се задолжени за 3Д изгледот. И не секоја индустрија трпи било какви поместувања од 2Д стандардот. Како и да е, на повеќе подготвив дел од најновите 3Д логоа од оваа година.

2edc457c7acd3edc4ba26ee1d66f08b9

3a761e6ddcabe5c7bbd305aba8ef50fa

12df47f2f4d931ee1501d14da9c788e9

13f0ba45279e82e6141c61f39e7ff06b

35e529f97c2251768e6abb34094065a2

56c3e3d45b5a838375e493301129f3e9

87bbc11a9b22e477856689c4403273e8

977eff812d740931ff10c2e181676c10

2186d501b69b06a9b7d0d1d240e3ffb2

30260c0de0aee7be03eb57e7d84a5004

37165a6944c430b82a69f7d8b2aacbf5

8139175e47b917c11e529f37f84b5c41

a31caa406f090500f3d53fb0add3e1d3

bd1e6da8d6ea8692035f243153783bf0

c38cb015b9b95d40e553e4509e2b63d2

c9667b05e9bd84edb3c77cb1b4a9a7c7

d6bc1626f450e92fe687c4416b032b50

d18848267bbe483301261e6a4c44f26b

de9af9205f2181283eba95f75d6f1ab0

de143603e596a68b4d6b132f80e51e03

ee3f8db22c316954931c57bf20fca934

f4a0662bbf6eb1687a5fb7712a85793f

f87ff068f574730ad35414210a1459ce

f00e6499063c14ec5ee08d94f630905a

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons