Јун172010

iPhone_4G_icon_by_MDGraphs
Само за вас бесплатно по две икони кои може без ограничувања да ги користите веднаш од новиот iPhone 4G. Одлично дизајнирани со голема резолуција за вашите идни веб проекти.

 

Фајлот е тежок 74КВ и содржи две икони, со и без слушалици со димензии 128 х 128 и два фајла .png формат со димензии 512 х 512 пиксели, преземете бесплатно

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons