Окт162010

PRVA25-saira
На почетокот мобилните ги заменија фиксните телефони, потоа ги заменија дигиталните фотоапарати, денес се замена за лаптопите, а во последно време се и платно за цртање. Иако можеби уметниците никогаш ова нема да го сфатат сериозно, сепак на мобилните може да се нацртаат вистински ремек дела, кои на прв поглед нема да познаете дека се цртани само со прст во овој случај на iPhone и со внимателно селектирани апликации како Brushes или Sketch Mobile. Погледнете ја оваа iPhone уметност.

1-speed-limit

2-foto

3-collage-girl

6-comet

7-brushes

8-iphone-painting

10-okinawa-hibiscus

12-self-portrait

13-happy

14-katie

15-iphone-painting

16-iphone-painting

19-jungle

20-girl-sketchbook

22-day-project

24-hold-my-other

28-third-attempt

29-shavar-ross

30-godzilla

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons