Јул072010

Apple
Додека чекаме последната верзија на iPhone под називот 4G да се појави и кај нас бесплатно може да го преземете како psd фајл среден во лејери. Сигурно ќе ви биде корисен, доколку на пример сакате да прикажете некоја веб страна на iPhone или пак ако сте девелопер за преглед на некоја апликација. Споделете и кажете фала во коментаритеWink

 

prezemi_button

 

 


 

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons