Фев072011

DataMan - контрола на потрошениот мобилен интернет

PRVAmzl
DataMan е iPhone апликација со чија помош секогаш ќе имате увид на тоа колку мегабајти/гигабајти сте потрошиле на вашиот iPhone. И тоа не само EDGE/GPRS/3G трансферот туку и WIFI сообраќајот. Со ова ќе заштедите и нема да дозволите да го надмините месечниот лимит што го имате, посебно на 3G сообраќајот.

Јан202011

Phoster iPhone апликација - рецензија

PRVA
Доколку имате iPhone 4 тогаш сигурно често ја користите камерата за сликање на се што ќе ви се види интересно, бидејќи знаете дека резултатот ќе биде одличен, а со многубројните дополнителни апликации може да направите вистинско ремек дело.
Една таква апликација е и Phoster. Наменета и за дизајнери, а и за оние што немаат или имаат многу мали познавања од дизајн. Посебно ако сакате некоја слика да ја направите како постер.

 
Јан082011

10 Снежни позадини за iPhone

photo_2_2PRVA
Прв пост во новата секција iPhone. Почнуваме со зимски и снежни позадини каде до израз ќе дојде неверојатната резолуција на новиот iPhone 4. Сите се во резолуција 640 х 960 пиксели. Одлично се вклопуваат како lock screen wallpaper а и како home screen.
Понатаму следуваат рецензии на апликации, специјални апликации за фриленсери, апликации со најдобри интерфејси, фото апликации за целосно искористување на одличната HDR камера, трикови, совети и многу повеќе.

 
Ное192010

Instagram - iPhone апликација

Instagram
Во последните неколку недели откако го имам новиот iPhone многу почесто ја користам неговата камера, која е многу подобра од постарите модели. Но, се помалку со дифолтната апликација за сликање туку со една апликација, која станува се популарна - Instagram.

 
Ное152010

iPhone како инспирација

PRVAapple-iphone-artwork-0018
iPhone е дефинитивно смарт телефон кој од првото појавување го смени начинот на кој дотогаш гледавме на мобилните. Го смени начинот на користење со револуционерни новини и функции...со еден збор го реоткри мобилниот повторно. До ден денес, со излегувањето на последниот модел iPhone 4, е инспирација за многу дизајнери. И не само iPhone како производ, туку глобално буквално секој прозивод на Apple е доволна инспирација за секого. Ова не се реклами, банери и слично, туку едноставно дизајни кои го имаат iPhone како појдовна точка. На повеќе погледнете дел од најдобрите.

 

Страница 2 од 3

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons