Апр052011

PRVA20-cool-manipulation
Едитирањето на фотографии или фотошопирање е техника користена од многу маркетинг агенции, дизајн студија и дизајнери. Главна алатка како што кажува и самиот збор е Фотошоп. Освен што треба да сте искусен со самиот софтвер од старт мора да имате добра идеја и замисла. Како и да е, новите верзии на Фотошоп го олеснуваат тој процес и денес и доста сложени манипулации се прават брзо и лесно, и што е најважно изгледаат толку реално. На повеќе се само мал дел од поновите и најкреативни фотошопирани слики.

1-kalbitor-hands

2-radish

6-black-bear

7-pet-shark

8-photo-manipulate

10-pool

11-Philosophy

12-Tank-Crab

13-ocean-of-ideas

14-pool-two

15-see-more

16-true-colours

17-manusanche

18-photo-mani

19-jetlag

20-cool-manipulation

21-true-colours-3

22-three-manipulate

23-true-colors

25-fortune-management

28-incredibly-tough

 

коментари (1)add comment

Georgij said:

0
...
Wow! smilies/wink.gif бидејќи не работам на фотошоп незнаев дека до толку е феноменален.. smilies/shocked.gif Навеќе фасцинира сликата, каде што човекот зема пуканки од неговата глава.
април 05, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons