Уникатни дизајни за Св.Валентин

PRVAvalentines-day-card-ideas-09
Без разлика дали славите Св.Валентин или Св. Трифун, или можеби и двата празника, полека и кај нас почнува се да биде во знакот на срцињата. Цвеќиња, мечиња, чоколатца...картички, честитки. Е тука застануваме, овој пат наместо стандардни клишеа на честитки по повод денот на вљубените ќе видиме малку необични, гиковски, по малку дури и хумористични, но во секој случај уникатни идеи и креативни дизајни.

valentines-day-card-ideas-01

valentines-day-card-ideas-02

valentines-day-card-ideas-03

valentines-day-card-ideas-04

valentines-day-card-ideas-05

valentines-day-card-ideas-06

valentines-day-card-ideas-07

valentines-day-card-ideas-08

valentines-day-card-ideas-09

valentines-day-card-ideas-10

valentines-day-card-ideas-11

valentines-day-card-ideas-12

valentines-day-card-ideas-13

valentines-day-card-ideas-14

valentines-day-card-ideas-15

valentines-day-card-ideas-16

valentines-day-card-ideas-17

valentines-day-card-ideas-18

valentines-day-card-ideas-19

valentines-day-card-ideas-20

valentines-day-card-ideas-22

valentines-day-card-ideas-21

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy Последно освежено на Фев142014

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons