Авг062010

Бесплатни ДЕЗЕНСКИ икони

jeans_icons
Веб социјални икони денес се неизбежни на скоро сите интернет портали. Сторија без да се сподели со пријателите на фејсбук, или со оние што ве следат на твитер...или било каде ќе биде исто како и необјавена сторија. За таа намена денес за вас имам две мали пакетчиња со социјални иконки, но дизајнирани во стилот на дезен.мк. Сигурен сум дека одлично ќе се вклопат на вашата веб страница или блог.

Авг042010

10 Кратки совети за подобро менаџирање со вашето време

060829_time_management
Сите барем сме се нашле во ситуација кога имаме премногу работа а премалку време, се чудиме дали теоретски е можно да се заврши се во предвидениот рок. Кога ќе заглавиме често се прашуваме каде сме згрешиле. Најчесто грешките ги правиме на самиот почеток. Еве неколку совети од кои сигурно некои ќе ви помогнат подобро да го планирате вашето време.

 
Јул292010

Задржување на клиенти

cairns-web-design-seo-cairns-web-design-team-2
Една од клучните работи за сите фриленсери за успех е задржувањето на постојните и новите клиенти.
Долготрајните клиенти или оние за кои работите по неколку пати можат да бидат „сигурниот“ извор на средства во вашиот бизнис. Пример сте дизајнирале веб страница, потоа клиентот по извесно време редизајн, па можеби одржување на истата. Со новата страница му нудите и редизајн на лого, можеби маркетинг по социјални мрежи итн.

 
Јул212010

Летни вектори - free

summer_icons
Лето е и сезоната на одмори започна. Сонце, плажа, море, коктели....и уште многу асоцијации. Затоа за вас спремив одлични летни дизајни во вектор кои сум сигурен ќе ви се најдат за следните ваши проекти.

 
Јул012010

Интернет - човеково право во Финска

finland-wp-a
Од денес стапува на сила законот во Финска со што секој граѓанин има право на интернет конекција. Со ова Финска е првата земја во светот каде што широкопојасниот интернет е морален за секој жител.

 

Страница 16 од 19

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons