Јул262011

prva_ohrid
Фотографија со рефлексија е посебна категорија во фотографирањето, каде со помош најчесто на вода, но и стакло и огледала објектот или целата површина се рефлектира. На ваквите фотографии за да привлечат уште поголемо внимание им се додава сатурација, контраст или некој друг ефект. Најчесто објектите се само силуети при залез или вештачка светлина. Направив избор од најдобрите 30 фотографии со рефлексија.

Azmak

bikemeetsbike

Brrrhh

cebu

DawnOver

Earthbound

Grenouille

InfinitePossibilities

Jeuxdemiroir

kintyakuta

Lamongolfiera

Letitrain

MorningReflection

OhridLake

pacman

Rainofspring

Reflection

Reflection1

Reflection33

Reflection54

Reflection59

Reflection69

reflectionsA

reflejada

SecretWorld

SunsetinThailand

Timetogohome

Wayinyoureyes

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons