Окт292010

PRVA041-funny-faces
Општо познат факт е дека насмевката и смеењето ги прави луѓето поискрени, попријатни, но и ги прави посреќни и позадоволни со тоа што се лачи ендорфин, познат како хормон на среќата. Освен што за вас одбрав лица што барем малку ќе ве насмеат, тоа се и одлични фотографии. Ваквиот тип на фотографии се предизвик за секој фотограф. Мораат да го доловат тој миг на среќа кој зрачи преку лицето, но и најбитно, се гледа во очите. Затоа смејте се почесто Laughing

008-funny-faces

010-funny-faces

015-funny-faces

017-funny-faces

019-funny-faces

021-funny-faces

022-funny-faces

023-funny-faces

033-funny-faces

041-funny-faces

043-funny-faces

046-funny-faces

052-funny-faces

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons