Окт012010

PRVAUnderoath
Да се фотографираат концерти и музички фестивали од големи размери е предизвик за секој фотограф. Бидејќи тука е најбитен моментот, право светло, публика, изведувачи, атмосфера...сето тоа треба да се долови. Посебно свирките по андерграунд клубови каде светлото е многу слабо и пригушено, плус ако дополнително има дим ефекти и сл. Затоа обично имаат еден куп фотографии за на крај ги изберат само неколку најдобри. AC/DC, Deftones, Hives, Mastodon, Muse, Prodigy, Radiohead, Rammstein, Slayer, The Flaming Lips...се само дел од групите. Погледнете дел од најдобрите концертни фотографии и изведувачите.

ACDC

Airbourne

Backlightheadbang

Beautyproof

BerriTxarrakVANSResurrectionFest2009Viveiro

Bigmama

deftoneschino

ElyGuerraStepsOnIt

felixrodriguezmajaivarsson-thesounds

FOALS

hivesspaziale

Mastodon

MUSE

MusicasArt

PaulvanDyk

ProdigyConcert

Rammsteinfireshow

RedRosesforBillieJoe

SheilasiaPaganismlive

ShotwithaniPhone

Slayer

SteveMorseofDeepPurpleinConcertinOsloNorway

Switchfoot

The69eyesgothrockbandatDownbythelaituricityfestival

TheFlamingLips

TheInternationalNoiseConspiracy

TheMarsVoltaTeatroRomanodiOstiaAntic

за крај погледнете мал дел од моите приватни концертни фотографии, а во коментарите слободно споделете ги вашите.

коментари (3)add comment

Filip Bikov said:

0
...
ti si car na mapata nema so... smilies/smiley.gif
pa i max cavalera go sretnal... smilies/smiley.gif
октомври 01, 2010

danijanev said:

0
...
haha...fala...keep on rockin m/
октомври 01, 2010

Igor said:

0
...
jako smilies/grin.gif nema sto smilies/grin.gif
ноември 11, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons