Мар172015

2015n-11
После подолга пауза, и на зачестени ваши барања решив да склопам нова тура, прва во оваа година со 10 нови фонтови со македонска поддршка. Имаме и нов панграм, заслуга на Бојан Лазаревски, победник на првиот панграм конкурс. Погледнете ги сите останати панграми на окно.мк

Synerga Pro

2015n-01

Schist

2015n-02

Blogger Sans

2015n-03

High Sans Serif

2015n-05

Perfograma

2015n-04

TT Directors

2015n-06

Chupada

2015n-07

Arkhip

2015n-08

Myra

2015n-09

TruthCYR

2015n-10

Сите заедно на еден клик

коментари (2)add comment

andreja said:

0
...
Bravo! Mnogu intetesni, posebno High Sans Serif (koj za sto mu treba)

април 07, 2015

Rade said:

0
...
Schist #1 ! smilies/smiley.gif
август 07, 2015

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons