Авг272012
Unik-FromMars

Одамна не имало нови фонтови во категоријата Фонтови па затоа денес решив мал дел, поточно 15 прилично нови и уникатни фонтови да ги споделам со вас и нормално бесплатно да ги преземете и користите. Се потрудив да има најразлични видови со можност за поширока примена. Одлични се за наслови, типографски постери, брошури, списанија, логоа...

1. Bariol

bariol

2. Dalle

dallefreefont

3. Driftwood

5a20d7da713976f5c24b3c8f6f65c06d

4. Exo

exo_free_font

5. Figa

02

6. GrandQuatre

GrandiQuatrus6

7. Homigos

a

8. Hyped

HYPED-Font-by-med-ness

9. Mission Script

browse_mission_script

10. Opium Roadie

Opium-Roadie-by-David-Alexander-Slaager

11. Ostrich Sans

ostr

12. Oval

oval

13. Static

static_font

14. Steelfish

Freeoutlinefonts9

15. Unik

Unik_Presa

Preview сликата од секој фонт е линк за преземање, а доколку сакате ги има и сите заедно. Кажете фала со тоа што ќе ги споделите на повеќе пријатели :)

коментари (2)add comment

Јане said:

0
...
Бесплатни за персонал и комершал јуз? smilies/smiley.gif
октомври 10, 2012

Daniel said:

0
...
Ako ne e navedeno,a ne e smilies/smiley.gif znachi free se
октомври 10, 2012

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons