Јун242011

p
Од фонтови никогаш доста. Реченица која често се слуша меѓу дизајнерите. Изборот на фонт за било каков дизајн може да биде пресуден во сите дизајни, посебно во типографските. Секогаш во такви моменти ни фалат фонтови, сакаме комбинација меѓу 3-4 фонта и затоа често и сами правиме карактери по наша желба и потреба. Затоа денес има 10 уникатни фонтови за збогатување на вашата и така голема колекција верувам. Уникатноста лежи и во тоа што фонтовите се професионално изработени и некои од нив се одлична замена за веќе постоечки познати фонтови кои се плаќаат.

Cabin

cabin-preview2

Fabrica

fabrica-5

Gota

Gotablog06

Ostrich

image

Boldin

ss_boldin

Designosaur

promo

Terminal Dosis

terminaldosis-preview

Bext

bext

Infinity

infinity-02

Podkova

3

коментари (2)add comment

Georgij Golaboski said:

0
...
Стварно добра колекција smilies/cheesy.gif
П.С Дозволена Комерцијална употреба? smilies/wink.gif

јуни 24, 2011

dani_janev said:

0
...
Да, да ако не е нагласено е слободно за употреба
јуни 24, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons