Јул102010

movie_fonts
Најчесто секој филмски хит си има и свој уникатен фонт по кој е препознатлив. Во голема мера зависи и целокупната маркетинг кампања од дизајнот на филмскиот постер. Сигурно имате свој фаворит и сте посакале да го имате во вашата колекција како инспирација за наредните проекти. Денес за вас имам не 1, не 10 туку 100 Најпознати филмски фонтови. Преземете, кажете фала и споделете со пријателите Wink

 

100_Free_Movie_Fonts_1278121007992

 

prezemi_button
Сите фајлови се зипувани во еден фајл кој тежи 2.59 MB

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons